«Jaume Sans. El context artístic (1930-1960)»

«Jaume Sans. El context artístic (1930-1960)» aplega obres de l’autor acompanyades d’artistes que l’han influït en l’etapa de formació, dels que van ser partícips en les primeres exposicions surrealistes a Catalunya, dels que eren propers al col·lectiu ADLAN i del Club 49 i, també, dels que han acabat definint el panorama fins als anys seixanta del segle passat. Per a tal finalitat, es presenten treballs d’autors tan significatius com Leandre Cristòfol, Antoni García Lamolla, Ángel Ferrant, Alfonso Buñuel, Eudald Serra, Manuel Viola, Eduard Alcoy, Erwin Bechtold, Albert Ràfols-Casamada, Joan Vilacasas, etc. La voluntat és posar la producció artística de Jaume Sans en relació amb els seus coetanis per tal de trobar-hi afinitats o diferències, posar-lo en valor i, en definitiva, permetre’ns la possibilitat d’especular lliurement sobre com podem veure, a dia d’avui, la seva trajectòria artística. Aquesta exposició funciona com a complement o extensió de la mostra «Jaume Sans (1914-1987). La seducció de les avantguardes», que presenta tota la seva trajectòria artística.

Més informació: “Les avantguardes surrealistes (1930-1935)” i “La recuperació de l’activitat artística (1945-1960)”

Podeu accedir al llibret de difusió clicant AQUÍ

Algunes obres presents a l’exposició:

 

Imatges de l’exposició:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s